Ponovno preko sto udeležencev na grand prix turnirju v Ljubljani

9780aaf9024df7aa3ac8188ed64d4e17.jpg
V soboto, 10.3.2012 se je v Ljubljani odigral že peti grand prix turnir to sezono. Ponovno je nastopilo preko sto rekreativnih igralcev, kar dokazuje, da so tovrstni turnirji parava poživitev te sezone.
Pri moških posamezno je odsotnost glavnih konkurentov za končno zmago Trump grand prix serije Lovrića in Krge dobro izkoristil Gregor Valančič in je z novo turnirsko zmago korak bliže končnemu uspehu.
Resnega konkurenta je imel v Mitji Bajžlju, katerega je premagal v napetem finalu na tri nize (-20, 12, 19). Tretje mesto je zasedel vedno neugodni Klemen Milovanovič.
Pri dekletih je zanesljivo zmago dosegla Mariborčanka Brigita Golob, ki je brez večjih težav premagala domačinko Ano Perpar (18, 13) in še povečala svojo prednost na lestvici grand prix turnirjev. Tretje mesto je tokrat pripadalo njeni največji konkurentki Klaudiji Kosec Radin.
Moške dvojice je osvojil najbolj uigran par Alič - Albrecht.  V finalu sta jim dostojen odpor nudila Zakotnik in Vtič (15, 19), tretja pa sta bila finalista pri posameznikih Bajželj in Valančič.
Dekleta so pri dvojicah igrala v skupini vsak par z vsakim. Za končno zmago je odločal mednarodni dvoboj med dvojico Kumelj - Radin in Skorup - Tucaković. Zmagali sta Medvodčanki s tesnim rezultatom -19, 19, 18.
Pri mešanih dvojicah sta zmagala novinca Klemen Pleško in Helena Halas, ki sta v finalu premagala Majo Mujkič in Klemna Korančiča 16, -19, 17. Tretje mesto je zasedel zagrebški par Šaban - Skorup. Maja si je v nadaljevanju turnirja poškodovala koleno, zato ji vsi želimo čim hitrejše okrevanje.
Do konca sezone sta še dva grand prix turnirja, v Brežicah (namesto odpadlega turnirja v Celovcu), ter zaključni turnir v Zagrebu 28. aprila.

REZULTATI

GALERIJA 1

GALERIJA 2
 
GALERIJA 3