WOODSHOT LIGA ZAGREB, 15.11.2009

IMGP2330.jpg
V organizaciji Woodshot lige, je v nedeljo, 15.11. v športnem centru Concordija v Zagrebu potekal drugi turnir dvojic. Na turnirju se je zbralo skupaj 9 mešanih in 7 moških parov.

V kombinaciji mešanih dvojic sta zmago odnesla izvrstna Nava Slani in Goran Miletić, ki sta se v finale prebila brez poraza in v napetem dvoboju za prvo mesto premagala Miroslava Vurdelja in Nino Kovačić. Tretje mesto sta zasedla Srđan Roković in Elvira Vidović.

Moška dvojica Boris Slanc in Antonio Lovrić sta v finalu premagala presenečenje turnirja Mira Hercega in Aleša Lotriča, ki sta se jima močno upirala. Omeniti velja še tretje mesto Roberta Strgarja in Igorja Pekeča, katerima je bil to prvi nastop na WSL.

Turnir se je zaključil v zelo prijateljskem in rojstnodnevnem vzdušju, saj sta kar dva udeleženca slavila rojstni dan. Slavje je potekalo ob izvrstni krompirjevi piti, ter ob vedno okrepčilnem pivu.

3. turnir dvojic WSL-ja organizator napoveduje v začetku januarja, ko bo dala plastika prednost peresom, in v upanju, da se bodo turnirja udeležili tudi igralci iz Slovenije, ki so že najavili svoj prihod.

GALERIJA