PTUJ OPEN 2017

10c02104168961006a47646de70a30e0.jpg
V soboto, 18.3.2017 je na Ptuju potekal drugi turnir dvojic. Igralo se je v dveh kategorijah pri moških dvojicah, ter po eni pri ženskih in mešanih dvojicah.
Največ uspeh so imeli gostujoči igralci iz Varaždina. Pri moških dvojicah je v skupinskem sistemu tekmovanja o zmagovalcu odločal dvoboj med Jurico Jalušićem in Nikolo Vodopijo, ter Marijanom Stepanom in Petrom Vodopijo. Slednja sta bila boljša v dveh nizih (18, 19). S tretjim mestom sta se tokrat morala zadovoljiti Darko Duralija in Mladen Gotal.
V drugi kategoriji moških dvojic so dominirali domači igralci. Odločilni dvoboj za zmago sta dobila Kristjan Krajnc in Aleš Menhart, drugo mesto pa je pripadalo Andreju Hebarju in Bojanu Mihajloviču.
Tudi pri ženskih dvojicah so na najvišjo stopničko stopile igralke iz Varaždina. Zmagali sta Suzana Gumbas in Emilija Talan, pred Arabelo Alt in Bianco Žitnik.
Najštevilčnejša disciplina pa je bila pri mešanih dvojicah. Tudi tu je slavila hrvaška dvojica. Nikola Vodopija in Emilija Talan sta bila v finalu v dveh nizih boljša od Ljutomerske naveze Darka Vargazona in Biance Žitnik (9, 18). Tretje mesto sta zasedla Jurica Jalušić in Suzana Gumbas.
Tudi tokrat se je domači klub BK Ptuj zelo izkazal z lepimi nagradami in dobro organizacijo.

REZULTATI
GALERIJA 1
GALERIJA 2
GALERIJA 3