LJUBLJANA GRAND PRIX OPEN 2017

19f3a117d2347e4fed03e98e5e458207.jpg
V soboto, 11.3.2017 je v Ljubljani v ŠC Dolgi most potekal tradicionalni turnir Ljubljana GP open. Na turnirju se je zbralo okoli 60 igralcev.
Pri moških posamezno sta v finalu ponovno loparje prekrižala oba favorita člana BK Ljubljana Mitja Bajželj in Matjaž Krkač. V dveh nizih je zmagal Mitja (9, 16). Za tretje mesto je Mariborčan Jago Vega premagal Jako Perparja.
Pri dekletih je presenetila Klaudia Kosec Radin, ki se počasi vrača po poškodbi. V skupinskem delu tekmovanja je bila v odločilnem dvoboju boljša od Zagrebčanke in vodilne na Trump lestvici Maje Žubrinić (13, 17). Tretje mesto je zasedla Kim Mezga.
Tine Albrecht in Klemen Korenčič nadaljujeta uspešne igre iz pretekle sezone. V skupinskem delu sta tokrat za zmago morala na obeh dvobojih odigrati po tri nize. Drugo mesto je pripadalo Darku Duraliji in Kristjanu Hajnšku, tretje pa Janezu Vtiču in Juriju Zaletelu.
Irena Avsenik je bila ponovno najboljša pri ženskih dvojicah. Skupaj s soigralko Anito Mikulič sta bili v odločilnem dvoboju boljši od Mojce Oman in Tanje Papler (19, 16). Sicer pa sta dobili vse dvoboje na turnirju brez izgubljenega niza.
Klemen Korenčič je v disciplini mešanih parov dosegel še drugo zmago na turnirju. Tokrat je turnir odigral z Majo Bajželj. Irena Avsenik in Gregor Novak sta se morala zadovoljiti z drugim mestom.
V B kategoriji so zmagali Ivan Kutaš (moški posamezno), Uroš Radakovič in Domen Sagadin (moške dvojice), Sebastjan Vovko in Tanja Papler (mešane dvojice).
Turnir je potekal tekoče in v dobri organizaciji.
REZULTATI
GALERIJA 1
GALERIJA 2