Prednovoletni turnir Dolgi most open

8e71a151a1ad3ce4de4cd7ede3c2d7ce.jpeg
V soboto, 20.12.2014  se je v Ljubljani v ŠC Dolgi most odvijal tradicionalni prednovoletni badminton turnir. Turnir je zaznamovala udeležba igralcev iz vseh koncev Slovenije, ter lepo število igralcev iz Hrvaške. V zelo izenačeni konkurenci smo bili priča zanimivim in napetim dvobojem, kjer so v veliki večini slavili igralci iz Slovenije.

Pri moških posamezno je zmagal Mitja Bajželj, ki je v finalu premagal Miha Novaka,  tretje mesto pa je zasedel Miran Vihtelič. Pri ženskah posamezno pa je slavila Karmen Zorc, pred Majo Žubrinić in Doro Kovač, ki je zasedla tretje mesto.

V močni konkurenci moških dvojic sta zmagala Peter Seme in Rok Čampelj, ki sta finalu sta bila boljša od dvojice Gal Pavliha in Tine Albrecht. Tretje mesto sta si zagotovila Grega Valančič  in Klemen Korenčič  z zmago nad dvojico Nejc  Pacek in Darko Duralija.  Pri ženskih dvojicah je zmagal par Nina Jakopič in Nina Žibret, v mešanih dvojicah pa par Vanja Mlejnik in Tine Albrecht.

Zmagovalci v B kategoriji so bili pri moških posamezno Zoran Mrkailo, moških dvojicah Gregor Pirnaver in Uroš Radakovič,  ženskih dvojicah Arabela Alt in Urška Tomažič in v mešanih dvojicah par iz Hrvaške Nina Kovačić in Miroslav Vurdelja.
Ostale rezultate si lahko ogledate na povezavi  http://www.maestral-badminton.com/index.php?p=turnir&tip=3&skupina=Trump%20tekmovanja&lang=si.

Trenutna TRUMP LESTVICA (opomba:turnirja Sarajevo open in Turbo liga open še nista točkovana.)