Izola open, 27.4.2013

28feda805f55928ccd9d952e4567ab82.jpg
V soboto, 27.4.2013 se je po nekaj letih odmora ponovno odvijal turnir na Obali Izola open. Turnir je bil zadnji v sklopu Trump lestvice za sezono 2012/13 na katerem je nastopilo okoli 80 igralcev iz vse Slovenije, nastopili pa so tudi igralci iz Hrvaške.
Nastopajoči so svoje moči merili v vseh petih disciplinah, vse discipline pa so bile razdeljene v dve kategoriji.
Pri moških posamezno so največ pokazali igralci iz Idrije, saj so zasedli prva tri mesta v prvi kategoriji, ter prvi dve mesti v drugi kategoriji. Zmagal je Jani Murovec (18, 6), drugi je bil Robert Kreft, tretji pa Miran Vihtelič. V drugi kategoriji je bil najboljši Primož Makselj (-20, 19, 13), ki je v finalu premagal Grego Podvrščka.
Pri dekletih je zmagala Maja Sušin iz Pišec, v drugi kategoriji pa Irma Zidar.
Pri moških dvojicah sta največ znanja pokazala Klemen Korenčič in Jaka Šuštaršič, ki sta bila boljša od hrvaške dvojice Lovrić - Slanc (10, -19, 14). V drugi kategoriji pa sta na najvišjo stopničko stopila Damjan Makuc in Robert Kreft.
Pri ženskih dvojicah sta prepričljivo zmagali Mateja Rojnik in Klaudia Kosec Radin, v drugi kategoriji pa sta bili v precej izenačeni skupini najboljši Klavdija Blažek in Mojca Škof.
Tudi pri mešanih dvojicah se je igralo v obeh kategorijah. V prvi sta zmagala Klemen Korenčič in Klaudia Kosec Radin, ter si tako oba priigrala še drugo zmago na turnirju. V drugi kategoriji sta zmagala Mariborčana Gordana Kokol in Rajko Tomič.

Turnir je uspešno organiziral domači klub BK Bambus.

REZULTATI

GALERIJA 1
GALERIJA 2
GALERIJA 3
GALERIJA 4
GALERIJA 5
GALERIJA 6