Na Dolgem mostu v Ljubljani zmagi vodilnih na Trump lestvici

6868d391e7a7e0dc92b25821e6b415a0.jpg
V soboto, 14. aprila, se je na Dolgem mostu v Ljubljani odigral še zadnji redni turnir, ki šteje za Trump lestvico. Zadnji turnir bo masters, ki pa ne bo več vplival na razvrstitev na lestvici.

Tokrat sta se v finalu pri moških posamezno srečala vodilna na Trump lestvici Grega Valančič in Antonio Lovrić. Po izenačenem začetku dvoboja in po nekaj lepih izmenjavah je Gregi uspelo prevesiti srečanje v svojo korist, ter dobiti finale v dveh nizih.

Klaudia Kosec Radin je tokrat zmagala v vseh treh disciplinah in se še bolj utrdila na lestvici.
Pri dekletih posamezno je imela največjo konkurentko v Vanji Mlejnik. Dvoboj je dobila s tesnim izidom v treh nizih (5, -5, 10). Tretja je bila na koncu Jerneja Boslič.

Moška dvojica Alič - Albrecht ne popušča, kar sta dokazala s ponovno zmago. V finalu sta jima tokrat dostojen odpor nudila izkušena  Jurij Zaletel in Janez Vtič. Tretje mesto sta zasedlan Bajželj - Valančič.

Ženske dvojice sta dobili prvi dve uvrščeni pri posamezno Klaudia in Vanja, drugo mesto sta zasedli Irena Avsenik in Anita Mikulič, tretje pa Maja Mujkič in Nataša Žugelj.

Odlično sta odigrala turnir mešanih dvojic Mitja Bajželj in Klaudia Kosec Radin. Po napetem polfinalnem dvoboju s Tinetom Albrechtom in Vanjo Mlejnik, ki se je končal v treh nizih (-17, 21, 16), sta v finalu premagala še hrvaško navezo Lovrić - Pirner (17, 16).

GALERIJA 1

GALERIJA 2