Turbo liga Zagreb, 22.1.2011

TL5_3.jpg
Zbog humanitarnog karaktera turnira održanog u subotu 22.1. možemo s pravom reći da su svi koji su nastupili ujedno i pobjednici. Hvala svima.

U konkurenciji pojedinaca ovaj smo put imali nešto manje (15) natjecatelja u A skupini, ali B skupina postaje sve brojnija (8) što nas veseli, pogotovo što je ovaj put okupila čak trojicu igrača iz Koprivnice i trojicu iz Jastrebarskog. Među onim jačima Luka Vlahek se pokazao kao najbolji pobijedivši Antonia Lovrića u finalu. U borbi za treće mjesto Filip Lončarić je bio bolji od Albina Bačuna. Poredak nastavljaju Boris Slanc, Dalibor Duspara, Darko Dananić, Gregor Kovačec i ostali. U B-konkurenciji Damir Priseker se izborio za prvo mjesto pobijedivši Davora Ogrinca u finalu, a Goran Ferenčak je izborio treće mjesto u dvoboju s Branimirom Bareom.

Među 10 mixeva kao najbolji po treći put su ove sezone izišli Jelena Pirner i Antonio Lovrić, koji su u finalu bili bolji od Nine Vicković i Tomislava Papca. Treće su mjesto osvojili Mirta Hlavaty i Marjan Vugrinec, a treći put zaredom četvrto mjesto su osvojili Nina Kovačić i Miroslav Vurdelja.

U konkurenciji 5 ženskih parova korak više od zadnjeg turnira učinile su Mirjana Lučić i Renata Deak koje su pobijedile sve svoje izravne suparnice osim na kraju tek četvrtoplasiranih Jelene Pirner i Natalije Kompari što je nekome zabavan, a nekom nešto manje zabavan paradoks igre u skupini. Drugo mjesto osvojile su Marija Karapandža i Josipa Krtić, a treće sestre Sonja i Irena Bakale.

Među deset muških parova i u svom drugom zajedničkom nastupu Luka Vlahek i Marjan Vugrinec su se pokazali kao najbolji par. Unatoč dobrom otporu kratkih je ruku u finalu ostao novokomponirani par Antonio Lovrić i Domagoj Mihetec čiji su redoviti partneri bili spriječeni nastupiti. Treće mjesto osvojili su Domagoj Vicković i Nikica Šikić pobijedivši u vječitom derbiju Tomislava Papca i Tihomira Jušića.

Turbo Liga se nastavlja šestim turnirom 19. veljače.

GALERIJA

REZULTATI